HTML

Gyermeknevelési elvek a gyakorlatban

Naplómban arról írok, hogyan alakulnak egy energiabomba kisfiú és szerető, a gyermeknevelést tudatosan művelő szülei hétköznapjai...

Friss topikok

Linkblog

Andris először a munkahelyemen...

2011.08.30. 21:43 diridongo

Hát az én anyai szívem majdnem szétrepedt a büszkeségtől!

Reggel kaptam a telefont, hogy zárva Andris ovija, - a szokásos tervezési  nap van, amiről az értesítés elkerülte a figyelmemet - szerencsére már korábban megkérdeztem a főnökeimtől, hogy bejöhet-e ilyen esetben a kisfiam. Azt mondták, hogy igen.

Remekül vizsgáztunk mindketten!

Andris nagyon szégyellősen várt a  garderobe-ban, aztán bemerészkedett a kisautópályához. Ebédet nem kért, eleinte senkivel nem akart beszélni.

Profin és egyedül játszott a kisautókkal a játékszobában - észre sem lehetett venni, hogy ott van, és hálistennek engem sem zavart egy csöppet sem a munkában.

Később még más gyerekek is csatlakoztak hozzá játszani, akiket örömmel fogadott.

Aztán átmentünk a Hilde-ékhez, és ott folytatódott a móka, vasútat építettünk - tütütű, tütű, tütű  - mondta Andris, és mások is kedvet kaptak...

Annyira elmélyülten, okosan, kedvesen játszott, annyira büszke voltam rá!

és aztán segített a rendrakásban is, azonnal, szinte kérés nélkül.

Majd a közös foglalkozáson is részt vett - a parasztudvar állatairól tartott Ingvild bemutatót - a gyerekek választhattak egy állatot, és beletehették a kertbe.

Andris egy mamatehenet választott, és beszélt is róla.

Annyira boldog voltam.

Remekül sikerült a bemutatkozás, és aztán gyorsan elköszöntünk, mert lejárt a munkaidőm.

Andris is jó emlékeket szerzett!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://andreasjan.blog.hu/api/trackback/id/tr853191627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása